post@ptnordic.no
23 40 41 41
Handlekurv 0

Presisjons Teknikk AS har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med HIKMICRO

Presisjons Teknikk AS har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med HIKMICRO. Avtalen omfatter salg og distribusjon av håndholdte termiske kameraer og andre produkter relatert til termografi. 

Presisjons Teknikk AS har siden starten i 1995 vært en ledende leverandør at termiske kameraer og kompetanse til industri, F&U og jakt og friluft.

Det er derfor stolte at vi nå er HIKMICRO sin foretrukne partner i Norge og Sverige, sier daglig leder Henrik Swärd.

HIKMICRO er et relativt nytt merke på markedet innenfor termografi, men er startet opp høsten 2016 og er et utspring av HIKVISION som er meget anerkjent for kamerasystemer innenfor overvåking & sikkerhet. 

Selskapet har en meget ambisiøs produktutvikling med et klart fokus på å tilby sine produkter dramatisk mye rimeligere enn det konkurrentene gjør, med den samme - eller høyere kvalitet.

En av metodene for å få til dette, er å tilby kameraer som har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon og ikke inneholder en masse (kostbar) funksjonalitet som erfaringsmessig aldri blir brukt og gjør produktet vanskeligere å bruke.

Vi har store forventninger til nåværende og fremtidige produkter fra HIKMICRO, som passer perfekt inn i vårt forretningskonsept ved å tilby de ledende termografiprodukter i markedet, forteller Henrik Swärd.

For mer informasjon ta kontakt med Henrik Swärd, henrik@ptnordic.no eller på 23 40 41 41

Lenker for mer informasjon:

https://www.hikmicrotech.com/en/

https://ptnordic.com/Older Post Newer Post