http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> Presisjons Teknikk AS lanserer Seek Thermal
post@ptnordic.no
23 40 41 41
Handlekurv 0

Presisjons Teknikk AS lanserer Seek Thermal

 

Presisjons Teknikk AS og Seek Thermal har ingått en ekslusiv avtale for distribusjon av PRO serien og lanserer nå en ny serie termiske kameraer.

 

Reveal PRO er et håndholdt kamera som veier kun 184 gram og har en detektor på 320 x 240 piksler. Kameraet måler temperaturer opp til 350 C, har innebygd minne, batteritid på fire timer og er et komplett termografikamera.

Med den gode bildekvaliteten har Reveal PRO en mengde bruksområder, el- og byggtermografi, sikkerhet og overvåking, jakt og villmarksliv med mere.

Reveal PRO har i tillegg en innebygd 300 Lumen lommelykt som er praktisk i mange situasjoner.

 

Reveal XR er en modell lagd spesielt for jakt og villmarksliv. Modellen har et smalere synsfelt og kan detektere dyr på lang avstand i mørket og i dårlig sikt.

Reveal XR har en batteritid på hele 20 timer og  en innebyggt lommelykt.

 

 

Compact PRO er et komplett termisk kamera som settes på iPhone/ Android telefoner. Kameraet har en detektor på hele 320 x 240 piksler som gir en meget høy bildekvalitet.

Compact PRO måler et temperaturomåde fra -40 til 350 C og har 9 fargepaletter. Bildene lagres i telefonen og kan enkelt sendes eller skrives ut. Kameraet veier kun 15 g og er et perfekt kamera som alltid er klart til bruk.

 

Seek Thermal er en produsent med hovedsete i California, USA, og har spesialisert seg på å utvikle termiske kameraer til portabelt bruk.

 

For mer informasjon se www.ptnordic.no eller kontakte oss på 23 40 41 41 - post@ptnordic.no.Older Post Newer Post