Betalingsløsninger

Presisjons Teknikk AS tilbyr et bredt utvalg av praktiske og sikre betalingsmuligheter for å imøtekomme kundenes behov og preferanser. Uansett om du er en bedriftskunde eller en privatperson, har vi alternativer som passer for deg.

For bedrifter som foretrekker faktura, tilbyr vi Faktura NET 14, som gir deg muligheten til å foreta betalingen innen 14 dager etter mottak av fakturaen, slik at du kan håndtere betalingene i henhold til din virksomhets økonomiske syklus.

For øyeblikkelig og sømløs betaling aksepterer vi flere elektroniske betalingsmetoder, inkludert bankoverføring, Visa (VIS), American Express (AMMEX), Vipps, og kortbetaling. Disse alternativene gir deg muligheten til å fullføre transaksjonene dine raskt og trygt, enten det er i nettbutikken vår eller ved besøk i vår fysiske butikk.

Vi streber etter å gjøre handleopplevelsen så praktisk som mulig, og derfor tilbyr vi også betalingsmuligheter som PayPal og Apple Pay, slik at du kan bruke de betalingsmetodene du foretrekker og er mest komfortabel med.

Uansett hvilken betalingsmetode du velger, kan du være sikker på at Presisjons Teknikk AS prioriterer sikkerheten og tryggheten til dine transaksjoner, samtidig som vi tilbyr den beste kundeservicen for å sikre en problemfri handel.