Måleinstrumenter - Nettbutikk med rikelig utvalg

Nøyaktigheten ved oppmåling er særdeles viktig for de aller fleste yrker. Ved hjelp av rett måleinstrument for ditt behov, har du de beste forutsetningene for en arbeidshverdag med presise tall i kombinasjon med effektivitet.

Presisjons Teknikk betraktes som spesialister innen avansert måleteknikk og optiske systemer. Siden vår oppstart har vi sørget for å tilby måleinstrumenter for proffmarkedet, av ypperste kvalitet, beregnet for fagfolk med yrkesstolthet.

Våre kompetanseområder

  • Termiske systemer som brukes til termografering, termisk overvåking, trafikkontroll, forskning & utvikling.
  • Miljø & Klima, måleinstrumenter for partikler, støv og gasser i våre omgivelser.
  • Test & Måleutstyr for måling innenfor elektro, byggekontroll, ventilasjon og laboratoriemiljø.

Kalibrering av måleinstrumenter

Vi tilbyr sporbar kalibrering av alle måleinstrumenter som selges av Presisjons Teknikk. Anbefalt kalibreringsintervall er 12 mnd. Vi kalibrerer: IR kameraer, fukt, temperatur, lufthastighet, trykk, CO, CO2, støv, partikler, lys, lyd og mer. Regelmessig kalibrering sørger for at deres måleinstrument er i topp stand, og leverer måleresultater du kan stole på år ut, år inn.

Behov for service på dine måleinstrumenter?

Vi tilbyr årlig service på alle typer måleinstrumenter som vi tilbyr våre kunder - Vi har som målsetning å tilby deres måleinstrumenter optimal drift. Vi yter service og reparasjon av alle våre måleinstrumenter og mange andre. Service og ettersyn kombineres ofte i forbindelse med kalibrering.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre måleinstrumenter! Benytt deg av telefon: 23 40 41 41 eller epost: post@ptnordic.com