Trykktesting - Kvalitetsprodukter for proffmarkedet

Hos Presisjons Teknikk AS finner du et rikelig utvalg av produkter med relevans for deg som utfører arbeider innen trykktesting. Vi tilbyr trykktesting-produkter fra anerkjente produsenter med fokus på kvalitet og innovativ funksjonalitet.

I vår nettbutikk finner du følgende produktkategorier innen trykktesting

  • Komplette Blowerdoor systemer
  • Lufthastighetsmåler
  • Røykgenerator
  • Termokamera
  • Tilbehør

Jevnlig service og vedlikehold er viktig

For at produktene innen trykktesting skal fungere optimalt over flere år, er det viktig å ta vare på produktet. Vi tilbyr årlig service og vedlikehold på alle våre instrumenter og mange andre. Service og ettersyn kombineres ofte i forbindelse med kalibrering.

Kalibrering av trykktesting- utstyr

Vi tilbyr sporbar kalibrering av alle instrumenter innen trykktesting og som selges av oss i Presisjons Teknikk. Anbefalt kalibreringsintervall er 12 mnd. Vi kalibrerer: IR kameraer, lufthastighet, trykk, CO, CO2, støv, partikler, lys, lyd og mer.

På utkikk etter kurs innenfor trykktesting av bygg?

Kurset henvender seg til personer som skal utføre trykktesting eller bestillere av tjenesten som vill øke sin kompetanse. På kurset vil du lære mer om montering av utstyret, praktisk gjennomføring av test med programvare TECTITE Express. Standarden for trykktesting ISO 9972 (tidligere EN-NS 13829) gjennomgås.

Se alle våre kurs her

Presisjons Teknikk AS har aner siden 1959 i Ing. fa. Wilberg AS. Selskapet har siden den tid levert avansert måleutstyr og trykktesting, og er i dag en ledende leverandør av Test & Måleutstyr.

Har du spørsmål vedrørende trykktesting og hvilke produkter som passer best for nettopp ditt behov? Kontakt oss for å komme i dialog med en kyndig medarbeider - Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett trykktesting-produkt!