Trenger du hjelp?

Hos Presisjons Teknikk AS er vi her for å assistere deg på best mulig måte. Vi forstår at det kan oppstå spørsmål, problemer eller behov for veiledning når det gjelder måle- og testutstyr. Derfor har vi et dedikert kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg.

Vårt kundeserviceteam består av erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som har ekspertise innen måle- og testteknologi. Enten du trenger hjelp med å velge riktig produkt, har spørsmål om bruken av utstyret eller opplever tekniske problemer, er vi her for å løse dine utfordringer.

Hos Presisjons Teknikk AS setter vi kundetilfredshet i høysetet. Vi ønsker å sikre at du får den beste opplevelsen med våre produkter og tjenester. Derfor tilbyr vi følgende støttetjenester:

  • Produktveiledning: Våre eksperter kan veilede deg i valg av riktig utstyr for dine behov. Vi tar hensyn til dine spesifikke krav og hjelper deg med å finne det optimale produktet som passer til dine applikasjoner.
  • Teknisk support: Hvis du opplever tekniske problemer med utstyret, er vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe deg med feilsøking og løsning av problemene. Vi gir deg trinnvise instruksjoner og veiledning for å sikre at du kan bruke utstyret på riktig måte.
  • Reparasjonstjenester: Hvis du har et utstyr som trenger reparasjon, kan du stole på vårt team for å utføre profesjonell reparasjon. Vi har kompetente teknikere som kan håndtere ulike typer reparasjoner og sikre at utstyret ditt fungerer optimalt igjen.
  • Kalibreringstjenester: Presisjon og nøyaktighet er viktig når det gjelder måle- og testutstyr. Vi tilbyr kalibreringstjenester for å sikre at utstyret ditt gir nøyaktige og pålitelige resultater. Våre kalibreringstjenester utføres av sertifiserte fagfolk og gir deg trygghet på at utstyret ditt er i riktig stand.
  • FAQ og ressurssenter: På vår nettside tilbyr vi en FAQ-seksjon og ressurssenter som kan hjelpe deg med vanlige spørsmål og problemer knyttet til utstyret. Her finner du nyttig informasjon og veiledning som kan være til hjelp i din bruk av utstyret.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vårt oss hvis du trenger hjelp. Du kan nå oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. En av våre medarbeidere vil svare raskt og hjelpe deg med dine spørsmål eller problemer.

Hos Presisjons Teknikk AS er din tilfredshet vår prioritet. Vi er dedikerte til å gi deg den beste kundeservicen og støtten du trenger. Du kan stole på oss for å få den hjelpen du trenger for å lykkes med ditt måle- og testutstyr.

  • Send en e-post med dine spørsmål til post@ptnordic.no
  • Ring oss gjerne på 23 40 41 41

Hjelpeside IRT - Analyseverktøy

De alle fleste programvarene lastes ned her

Registrering av service & kalibrering

Diverse brukermanualer

Læresenter til TSI Produkter