Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Presisjons Teknikk AS ansetter Rune M. Anderson som salgssjef Norge

by Alexander Sward 01 Nov 2018

Oslo, 1. november 2018 – Presisjons Teknikk AS, velkjent virksomhet innen termografi og med flere ledende leverandører med et bredt sortiment av utstyr, har ansatt Rune M. Anderson som Salgssjef Norge. Han bringer mer enn 25 års erfaring innen salg og kursing innen termografi til Presisjons Teknikk AS.

Rune M. Anderson sier: "Jeg er glad for å komme tilbake til Henrik og hans team i rollen som Salgssjef i Norge. Presisjons Teknikk AS er et seriøst selskap med en klar vekststrategi. Jeg ser frem til å jobbe med de nye produktene Presisjons Teknikk har introdusert i det Norske markedet. Samtidig satses det i det  Svenske og Danske markedet og her kommer det til å bli et tett samarbeid på tvers av landegrensene. Presisjons Teknikk er anerkjent for sin posisjon i bransjen med utstyr innen test- og måleteknikk."

Henrik Swärd legger til, "Rune M. Anderson ønskes velkommen tilbake til Presisjons Teknikk AS for å styrke vår posisjon i markedet. Han bringer med seg lang og bred erfaring innen termografi. Hans omdømme som kursholder, samt formidler av termografi, vil være uhyre verdifull for oss ettersom vi ønsker å styrke vår posisjon som et ledende kompetanseselskap i bransjen."

Rune M. Anderson kommer fra Omega Holtan AS hvor han har vært ansatt siste tre år med fokus på oppbygging opp kursvirksomheten i tillegg til salg og termografikompetanse. Rune startet sin karriere innen termografi i New Electronic AS tilbake i 1991. Her var han Daglig leder i 10 år og fikk over 1.200 dager ute i felt som termografør innen industri, energi- og eiendoms selskaper. Siden da har Rune blitt en av de fremste eksperter innen fagfeltet. Gjennom sin karriere har Rune holdt en rekke kurs innen fagfeltet og han har forelest på mer enn 90 sertifiseringkurs innen Level 1/NEK 405-1 Elektrotermografi.

Om Presisjons Teknikk AS

Presisjons Teknikk AS ble stiftet i Oslo av Daglig Leder Henrik Swärd i 1995. Selskapet har lang og bred  erfaring innen termisk bildebehandling med mer enn 30 år i bransjen. Blant områdene til Presisjons Teknikk finner vi Termiske systemer, samt flere test og målesystemer. De avholder også en rekke seminarer og kurs innen flere fagfelt som Elektro, bygg og klima.

Presisjons Teknikk AS er valgt som enedistributør på det Nordiske markedet innen termisk utstyr fra Seek Thermal. Seek Thermal har introdusert flere nye modeller til markedet av høy kvalitet, klare bilder og bra brukervennlighet til en rimelig pris. Dette gjør at teknikken når ut til flere brukere og stadig flere bruksområder får glede av termografi som en del av sin daglige virksomhet.

Du finner mer informasjon om Presisjons Teknikk AS og våre produkter på vår hjemmeside: www.ptnordic.com

Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping