Bedriftsinterne kurs

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs.

Presisjons Teknikk AS har lang erfaring med kurs og opplæring. Et bedriftsinternt kurs kan ta utgangspunkt i et av våre eksisterende kurs ved at man velger det som er relevant for din bedrift. Kurset du velger kan holdes hos dere, i våre lokaler eller web basert, alt etter hva som passer best. Vi kan tilby alle kurs som allerede finnes i vår kursportefølje og spesialtilpassede kurs som utvikles og skreddersys etter deres ønsker.

 

Elektrotermografi / Mekanisk termografi.

Grunnleggende dagskurs beregnet for elektrikere, ingeniører, teknikere, driftsoperatører, mekanikere og saksbehandlere.Vi gjennomgår grunnleggende fysikk, korrekte målinger, riktig bruk av kamera, analyse av avvik og rapportering. Kursen kan tilpasses lavspenning, høyspenning, mekanisk - eller i kombinasjon. Ønsker dere en praktisk gjennomgang, ute på anlegg, kan kurset utvides med en dag.