Leasing og Finansiering

Den smarte løsningen for din virksomhet

Når det kommer til investeringer i måleutstyr, kan det være lurt å vurdere alternativer til tradisjonell kjøp. En av de mest attraktive alternativene er leasing. Leasing av måleutstyr gir en rekke fordeler som kan være svært gunstige for virksomheten din. Her er noen av fordelene med å lease måleutstyr fremfor å kjøpe det:

  • Økonomisk fleksibilitet: Leasing gir deg muligheten til å spre kostnadene over tid i form av faste månedlige avdrag. Dette gjør det enklere å budsjettere og gir bedre kontroll over økonomien. I stedet for å foreta en stor kapitalinvestering på en gang, kan du opprettholde likviditeten og bruke midlene dine til andre viktige forretningsformål.
  • Oppdatert og moderne utstyr: Teknologien utvikler seg stadig, og det kan være utfordrende å holde tritt med de nyeste og mest avanserte måleinstrumentene. Ved leasing får du muligheten til å bruke toppmoderne utstyr uten å bekymre deg for utdaterte modeller. Du kan oppgradere utstyret ved behov og sikre at du alltid har tilgang til den nyeste teknologien.
  • Fleksibilitet og tilpasningsevne: Leasing gir deg fleksibiliteten til å tilpasse utstyrsporteføljen din etter behovene til virksomheten din. Du kan enkelt legge til eller fjerne utstyr etter hvert som behovene endres. Dette er spesielt nyttig i situasjoner der prosjekter varierer i omfang og varighet.
  • Service og vedlikehold inkludert: Når du leaser måleutstyr, kan du dra nytte av inkludert service og vedlikehold fra utleier. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for reparasjoner eller vedlikeholdskostnader, da dette blir tatt hånd om av utleier. Du kan fokusere på dine kjerneoppgaver, mens utleier sørger for at utstyret fungerer optimalt.
  • Skattemessige fordeler: Leasingkostnader kan være fradragsberettigede som driftsutgifter, noe som kan bidra til å redusere din totale skattepliktige inntekt. Sjekk skattelovgivningen i ditt land eller rådfør deg med en regnskapsfører for å få mer informasjon om de spesifikke skattemessige fordelene ved leasing.
  • Enkel oppgradering eller erstatning: Med leasing er det enklere å oppgradere eller erstatte utstyr når behovet oppstår. Du kan enkelt bytte utstyr mot nyere modeller eller oppgradere til mer avanserte enheter uten å bekymre deg for å selge eller kvitte deg med utstyret du eier.

Leasing av måleutstyr gir deg økonomisk fleksibilitet, tilgang til oppdatert utstyr, service og vedlikehold, skattemessige fordeler og muligheten til å tilpasse utstyret etter behovene til din virksomhet. Ved å velge leasing kan du frigjøre kapital, redusere risiko og sikre at du alltid har tilgang til pålitelig og moderne måleutstyr. Ta kontakt med oss for å diskutere leasingmulighetene som passer best for deg og din virksomhet.

Presisjons Teknikk AS kan tilby leasing fra:

Siemens Financial Services 

Ta kontakt med oss på 23 40 41 41 eller post@ptnordic.no for informasjon og tilbud om leasingavtale.