Om Presisjons Teknikk AS

Velkommen til Presisjons Teknikk AS! Siden 1995 har vi vært dedikerte til å levere pålitelig test- og måleutstyr som møter våre kunders behov. Vi er stolte av vår evne til å gi objektiv og nøytral rådgivning som tar hensyn til våre kunders applikasjoner, krav og budsjetter.

Som offisielle instrumentdistributører samarbeider vi tett med anerkjente produsenter som TSI Instruments, Fotric, Optris, Hikmicro, InfraTec, Seek Thermal, MSR, Wireless Value, CPS og mange flere. Vi tilbyr et omfattende utvalg av instrumenter, inkludert termiske kameraer, høy- og lavspenningstestutstyr, gassanalysatorer og detektorer, miljøtestutstyr, dataloggere og mye mer. Vår ekspertise strekker seg over flere områder, slik at vi kan møte de ulike behovene til våre kunder. 

Vi legger stor vekt på å ha et bredt utvalg av produkter på lager for rask levering. Vi investerer også kontinuerlig i opplæring og utvikling av våre ansatte for å sikre at vi kan gi våre kunder profesjonelle og ærlige råd. Vi ønsker ikke bare å være en leverandør, men også en kompetansebedrift som kan bidra med ekspertise og veiledning.

Våre tjenester omfatter salg, kurs, utleie, kalibrering/reparasjon og opplæring på test- og måleutstyr. Vi er opptatt av å tilby en helhetlig opplevelse til våre kunder, og vi streber etter å være deres pålitelige partner gjennom hele prosessen.

Vi ser frem til å samarbeide med deg og møte dine test- og målebehov. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å diskutere hvordan vi kan bistå deg.

 

Besøk & postadresse:
Presisjons Teknikk AS
Hovfaret 13
0275 Oslo

Telefon: 23 40 41 41  
 E-post: post@ptnordic.no

Åpningstider: 08:00- 16:00 Mandag til Fredag - Nettbutikken er alltid åpen 

Presisjon Teknikk AS

 

Org.nr 874 368 032