TSI Instruments vant sølv i New Dealer Design 2018! – Presisjons Teknikk AS
post@ptnordic.no
23 40 41 41

TSI Instruments vant sølv i New Dealer Design 2018!

AirPro Serien, vinner over vår gruppe av entreprenørdommere og sikret sølvprisen i kategorien: Testing og Overvåkningsprodukter

AirPro Solutions består av Mikromanometer AP800, Lufthastighetsmåleren AP500, AirPro og Mobile app. En pakke med plug-and-play termoanemometer probe, som følger med AP500, kan brukes til å måle lufthastighet, temperatur og relativ luftfuktighet, beregne luftstrømmen og duggpunktstemperaturer. TSIs mobilprogramvare gir brukerne mulighet til å logge og vise data eksternt, mens lisensbehandlerens nettsideportal tillater bedriftseiere å spore kalibreringsdatoer, skrive ut kalibreringssertifikater og spore hvilke av deres teknikere som bruker hvilke produkter. AP800 og AP500 instrumentene har en liten skjerm med en På / Av-knapp og Enter-taster. Målerne kommuniserer sanntidsdata via Bluetooth til AirPro Mobile-appen, som er kompatibel med iOS- og Android-enheter.

"AirPro Solutions øker måleprosessen og reduserer feil ved å eliminere manuelle beregninger," sa Jim Schumacher, produktspesialist, TSI Inc. "Den innebygde traverserende målemetoden øker arbeidsflyten og eliminerer målepunkt gjetning. Med AirPro Solutions kan en tekniker ta samtidige målinger på flere steder med all informasjon som vises på en smart enhet og raskt sende data til andre, eliminere håndskrevne notater og skjemaer. 

 Older Post Newer Post