Våre leverandører

Her finner du informasjon om våre pålitelige leverandører som bidrar til å sikre kvalitetsprodukter og tjenester. Vi verdsetter vårt samarbeid med disse leverandørene, som spenner over ulike bransjer og sektorer. Deres engasjement for kvalitet og pålitelighet gjør det mulig for oss å levere produkter og tjenester av høy standard til våre kunder. Vi er stolte av vårt nettverk av leverandører og ser frem til å opprettholde sterke forhold for å møte og overgå forventningene til våre kunder.

 

TSI INSTRUMENTS

TSI Instruments er en ledende leverandør av presisjonsmåleinstrumenter og løsninger innen luftstrømdynamikk, partikkelmåling, gassanalyse og miljøovervåking. Selskapet ble etablert i 1961 og har gjennom årene bygget opp en solid omdømme for å levere avanserte instrumenter som møter høye krav til nøyaktighet og pålitelighet.

TSI Instruments tilbyr et bredt utvalg av måleinstrumenter designet for forskning, industri, laboratorier og andre anvendelser. Dette inkluderer instrumenter for å måle partikkelstørrelse og konsentrasjon, luftstrømhastighet, termisk komfort, gasskonsentrasjoner, væskepartikkelmåling og mer. Deres avanserte teknologi og nøyaktige måleinstrumenter gjør dem til en foretrukket leverandør innen vitenskapelig forskning, industriell prosesskontroll og miljøovervåking.

 

HIKMICRO

Hikmicro er en anerkjent leverandør av avansert termiske produkter og løsninger. Med fokus på innovasjon og kvalitet har Hikmicro etablert seg som en pålitelig og ledende aktør innen termisk bildebehandling.

Selskapet tilbyr et bredt spekter av termiske kameraer, termiske sikter og termiske bildemoduler som brukes i ulike applikasjoner som sikkerhet, redningstjenester, jakt, inspeksjon og mer. Hikmicros produkter er kjent for sin høye oppløsning, følsomhet og pålitelighet, og de leverer klare og detaljerte termiske bilder selv under utfordrende forhold.

 

FOTRIC

Fotric termografikameraer representerer cutting-edge teknologi innen termisk avbildning. Disse kameraene er designet for å levere presise og pålitelige termiske data, og dekker et bredt spekter av bruksområder, fra industriell overvåking til vitenskapelig forskning. Med avanserte funksjoner, høy oppløsning og brukervennlig design, gir Fotric termografikameraer et kraftig verktøy for nøyaktig temperaturmåling og termisk analyse. Med kontinuerlig innovasjon fortsetter Fotric å lede an i utviklingen av avanserte termografiske løsninger for forskjellige profesjonelle behov.

 

TESTO

Testo AG er en anerkjent produsent av høykvalitets måleinstrumenter og testutstyr. Selskapet ble grunnlagt i 1957 i Tyskland og har siden etablert seg som en pålitelig aktør innen måleteknologi. Testo AG fokuserer på utvikling og produksjon av nøyaktige måleinstrumenter som brukes i en rekke bransjer og applikasjoner.

Selskapets produktportefølje omfatter et bredt spekter av måleinstrumenter, inkludert termiske kameraer, infrarøde termometre, anemometre, gassdetektorer, trykkmålere, dataloggere og mer. Testo AGs måleinstrumenter brukes i industrielle, kommersielle og vitenskapelige sammenhenger, og de er kjent for sin pålitelighet, nøyaktighet og brukervennlighet.

 

OPTRIS

Optris har utviklet og produsert innovative infrarøde måleinstrumenter for berøringsfri temperaturmåling, inkludert infrarøde kameraer og stasjonære industrielle IR-termometre for område- og punktmålinger, i over 20 år.

Vår omfattende produktportefølje omfatter infrarøde måleinstrumenter for ulike industrielle anvendelser samt forskning og utvikling. Sammen med vår gratis termiske analyseprogramvare muliggjør våre måleinstrumenter konstant overvåking og kontroll av praktisk talt enhver produksjonsprosess, samt reduksjoner i produksjonskostnader gjennom spesifikk prosessoptimalisering. 

Gossen Metrwatt

Gossen Metrawatt er et anerkjent selskap innen måleteknikk og elektronikk med en lang historie med innovasjon og kvalitet. Grunnlagt i 1901 i Nürnberg, Tyskland, har Gossen Metrawatt vært en pioner innen utviklingen av presisjonsmåleinstrumenter for en rekke ulike bruksområder, inkludert industriell automatisering, energistyring, medisinsk teknologi og forskning.

Selskapets produkter er kjent for sin pålitelighet, presisjon og brukervennlighet. En av deres mest kjente produktlinjer er deres multimeter og måleinstrumenter som brukes over hele verden av teknikere, ingeniører og forskere for å utføre nøyaktige målinger av elektriske parametere som spenning, strøm og motstand.

SEEK THERMAL

Seek Thermal er et ledende selskap innen termisk bildebehandlingsteknologi, og de tilbyr et bredt spekter av termiske kameraer og termografiske løsninger. Seek Thermal har etablert seg som en pålitelig aktør på markedet, og deres innovative produkter brukes i ulike bransjer, inkludert sikkerhet, elektrisk vedlikehold, bygg og konstruksjon, samt utendørsaktiviteter.

En av Seek Thermals fremtredende produktlinjer er de termiske kameraene som kan kobles til smarttelefoner. Disse kompakte enhetene gir brukere evnen til å konvertere sin mobile enhet til et avansert termisk kamera. Seek Thermal-kameraer gir tydelige termiske bilder som viser temperaturforskjeller, og de har funksjoner som lar brukerne ta bilder, lage videoer og dele resultater direkte fra sine enheter.

 

PROTIMETER

Protimeter er en serie av avanserte fuktmålere som brukes for å måle fuktighetsnivået i ulike materialer. Disse målerne er uvurderlige verktøy innen bygg- og konstruksjonsindustrien, da de gir presise og pålitelige resultater for å vurdere fuktighetsforholdene i materialer som tre, gips, betong og annet byggemateriale.

En av de mest fremtredende egenskapene ved Protimeter fuktmålere er deres mangfoldige anvendelser. Disse enhetene er ikke begrenset til én type materiale, og de kan brukes i et bredt spekter av bransjer. Enten det er i forbindelse med vannskaderestaurering, byggeinspeksjoner eller produksjon av møbler, gir Protimeter fuktmålere nøyaktige målinger som hjelper fagfolk med å ta informerte beslutninger.

 

LEICA GEOSYSTEMS

eica er en anerkjent produsent av høykvalitets optiske produkter og måleinstrumenter. Med en historie som strekker seg tilbake til 1849, har Leica etablert seg som en ledende aktør innen design og produksjon av avansert optikk og presisjonsinstrumenter.

Leicas portefølje omfatter et bredt spekter av produkter, inkludert kameraer, kikkert, mikroskoper, teleskoper og geodetisk utstyr. Leica-kameraene er spesielt kjent for sin utmerkede bildekvalitet og innovative teknologier, og de har en dedikert følgerskare blant fotografer som setter pris på kombinasjonen av tradisjonell håndverk og moderne innovasjon.

 

MSR

MSR Electronics spesialiserer seg på produksjon av miniatyriserte, autonomt distribuerbare dataloggere og trådløse målesystemer. Disse modulært konfigurerbare MSR dataloggerne blir produsert på selskapets hovedkontor i Seuzach nær Winterthur (Zürich). Administrerende direktør, Wendelin Egli, fremhever betydningen av kvalifiserte og motiverte ansatte for å sikre høy kvalitet på produktene deres.

MSR Electronics' kjernekompetanse inkluderer utvikling og salg av standard og applikasjonsspesifikke dataloggere for ulike formål, modulær måleteknologi, sensorer, elektronikk, silikoninnsprøytingsteknologi for vanntette elektroniske applikasjoner, og levering av OEM-tjenester

 

LAMIGO 

Lamigo lasermålere er innovative og avanserte verktøy som revolusjonerer måleprosessen innen ulike bransjer. Disse enhetene benytter seg av laser teknologi for nøyaktig og presis avstandsmåling, og tilbyr en rekke funksjoner som gjør dem svært allsidige og pålitelige.

En av de fremtredende egenskapene til Lamigo lasermålere er deres presisjon. Med avanserte laser sensorer kan disse enhetene måle avstander med ekstrem nøyaktighet, noe som gjør dem ideelle for konstruksjonsprosjekter, arkitektur, interiørdesign og annen presisjonsavhengig arbeid. Dette bidrar ikke bare til å redusere feilmarginer, men også til å øke effektiviteten og hastigheten på måleprosessen.