Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Møt oss på Bygg Reis Deg 2023

by Alexander Sward 07 Oct 2023

Presisjons Teknikk på Bygg Reis Deg 2023!

Vi er glade for å kunngjøre at Presisjons Teknikk AS vil være en stolt utstiller på Bygg Reis Deg 2023, den ledende messen for bygg- og eiendomssektoren. Arrangementet vil finne sted fra [dato] til [dato] på [sted], og vi inviterer alle interesserte til å besøke vår stand for å oppdage de nyeste løsningene innen presisjonsmåling og inspeksjonsteknologi.

Som eksperter innen presisjonsmåling og inspeksjonsutstyr, vil vi presentere vårt brede spekter av innovative verktøy og tjenester på Bygg Reis Deg 2023. Vår tilstedeværelse på messen gir deg muligheten til å utforske de siste teknologiene og løsningene for en rekke bygge- og eiendomsrelaterte behov.

Blant våre utstilte produkter vil du finne:

1. Arealmåling: Utforsk avanserte måleteknologier som hjelper deg med å nøyaktig bestemme arealer og dimensjoner for dine byggeprosjekter.

2. Trykktesting: Lær mer om våre trykktestingssystemer som bidrar til å sikre energieffektive og tette bygninger.

3. Inspeksjonskamera: Oppdag våre høyoppløselige inspeksjonskameraer som gir deg innsikt i skjulte områder og strukturer.

4. Termografi: Ta del i vårt termografiverktøy som hjelper deg med å oppdage varmeavvik og potensielle problemer i bygg og infrastruktur.

5. Fuktmåling: Utforsk våre fuktmålingsinstrumenter for å sikre at bygningene er beskyttet mot fuktrelaterte skader.

6. Ventilasjonsmåling: Få innsikt i vårt ventilasjonsmåleutstyr som hjelper deg med å opprettholde riktig luftkvalitet og energieffektivitet.

Vi ser frem til å møte deg på Bygg Reis Deg 2023 og dele vår ekspertise innen måleteknologi og inspeksjonsløsninger. Vårt team vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi demonstrasjoner og diskutere hvordan vårt utstyr kan forbedre dine prosjekter og resultater.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppdage de nyeste innovasjonene innen byggebransjen. Besøk vår stand på Bygg Reis Deg 2023, og sammen kan vi forme fremtiden for bygg og eiendomssektoren.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på vår stand: E02-05

Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping