Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Vi Stiller Ut På Nelfos Årskonferanse 1. November 2023

by Alexander Sward 07 Oct 2023

Vi er stolte av å kunngjøre at Presisjons Teknikk AS vil være til stede på årets NELFO årskonferanse den 1. november. Som ledende aktør innen termograferingsteknologi er vi dedikert til å levere innovative og pålitelige løsninger som møter behovene til elektrikere og elektrofagfolk over hele landet.

Våre produkter er utformet med presisjon og nyeste teknologi for å hjelpe deg med å utføre termografering av elektriske systemer, bygningsinfrastruktur og maskineri med uovertruffen nøyaktighet og pålitelighet. Termografi er en avgjørende del av vedlikeholdsrutinene i dagens teknologiske verden, og våre produkter gir deg den kanten du trenger for å oppdage potensielle problemer før de blir kritiske.

På NELFO årskonferansen vil vi presentere vårt brede utvalg av termograferingsverktøy og tilbehør. Vår ekspertteam vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi demonstrasjoner og dele innsikt i de nyeste teknologiske fremskrittene innen termografering. Enten du er en erfaren termograferingsproff eller bare nysgjerrig på hva denne teknologien kan tilby, er vi her for å hjelpe.

Ta gjerne turen innom vår stand for å utforske våre produkter og diskutere hvordan Presisjons Teknikk AS kan hjelpe deg med å forbedre termograferingspraksisen din. Vi ser frem til å møte deg på NELFO årskonferansen den 1. november og dele vår lidenskap for presisjons teknologi.

Sammen kan vi skape en sikrere, mer pålitelig og effektiv fremtid for elektrobransjen.

Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping