Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Presisjons Teknikk AS vil være utstiller på NEAKs landskonferanse

by Alexander Sward 02 Nov 2023
Presisjons Teknikk AS vil være utstiller på NEAKs landskonferanse fredag 3. november på Lily Country Club på Kløfta!

🔍📣 Vi gleder oss stort til å være en del av NEAKs landskonferanse denne fredagen, den 3. november! Presisjonsteknikk AS er stolt over å kunne presentere vårt utvalg av banebrytende måleutstyr som er essensielt for takstmenn overalt.

📸🌡️ Enten du er en erfaren takstmann eller en nysgjerrig nykommer, har vi verktøyene som hjelper deg med å utføre nøyaktige og pålitelige vurderinger. Vår stand vil være utstyrt med termografikamera, fuktmålere, inspeksjonskameraer og mye annet - alt tilpasset ulike prisklasser og behov.

💼 Ditt verktøyutstyr er nøkkelen til å levere profesjonelle taksttjenester, og vi er her for å sikre at du er best mulig rustet for oppgaven. Besøk vår stand, slå av en prat med vårt team, og oppdag hvordan Presisjonsteknikk AS kan hjelpe deg med å løfte din takstvirksomhet til nye høyder.

Møt oss på NEAKs landskonferanse denne fredagen - vi ser frem til å dele våre ekspertise og innovasjoner med deg! 📊🛠️ #NEAK #Takstmann #Måleutstyr #Presisjonsteknikk #Landskonferanse #Termografi #Fuktmåling #Inspeksjon #ProfesjonellUtstyr #PTNORDIC
Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping