http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> Presisjons Teknikk AS har nå signert en eksklusiv distributør kontrakt
post@ptnordic.no
23 40 41 41
Handlekurv 0

Presisjons Teknikk AS har nå signert en eksklusiv distributør kontrakt med Seek Thermal.

Etter et eventyrlig godt salg av Seek produkter de siste 6 måneder, er nå Presisjons Teknikk AS blitt eksklusiv distributør i Norge for Seek Thermal sine termiske kameraer. Avtalen gjelder i alle markeder for Seek Thermal sine profesjonelt orienterte kameraer.

Presisjons Teknikk AS har siden starten i 1995 solgt markedsledende termiske kameraer i Norge. Det er derfor med stolthet at vi nå har blitt Seek Thermal sin foretrukne partner i Norge, også med del-distribusjon for Sverige, sier daglig leder og eier Henrik Swärd.

Seek Thermal er et relativt nytt merke på markedet, men er startet opp og drives av Bill Parrish - som også er mannen som startet blant annet Indigo (Flir sin leverandør av sensorer) og som gjennom oppkjøp av dette selskap, i mange år ble en av de viktigste teknologi utviklere hos FLIR.

Bill Parrish har tatt med seg flere utviklere fra FLIR over til Seek Thermal, som er det tredje selskap innen termografi som Bill Parrish har startet opp.

Seek Thermal er finansielt sterke, med tunge bransjeaktører inne på eiersiden. Seek Thermal produserer sine kameraer i Santa Barbra USA.

De har en meget ambisiøs produktutvikling strategi, med et klart fokus på å tilby sine produkter dramatisk mye rimeligere enn det konkurrentene gjør, med den samme - eller høyere kvalitet.

En av metodene for å få til dette, er å tilby kameraer som har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon. Og ikke inneholder en masse (kostbar)funksjonalitet som erfaringsmessig aldri blir brukt og gjør produktet vanskeligere å bruke.

Vi har store forventninger til nåværende og fremtidige produkter fra Seek Thermal, som passer perfekt inn i vårt forretningskonsept med å tilby de ledende termografiprodukter i markedet, forteller Henrik Swärd.

Lenker:

http://www.thermal.com/about/williamjparrish/

https://ptnordic.com/

http://www.thermal.com/Older Post Newer Post