Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Presisjons Teknikk AS har nå signert en eksklusiv distributør kontrakt med Scanna MSC LTD.

by Alexander Sward 09 Jun 2017

 

Scanna MSC LTD produserer verdensledende produkter innen portable og stasjonære røntgenskannere, både for effektiv kontroll ute i felten av ulike objekter - slik som gjenglemte vesker/objekter og opp til hele kjøretøy m.m.

De leverer også stasjonært utstyr for røntgenskanning av innkommende post, varesendinger, vesker o.l.

I en tid med stadig nye sikkerhets utfordringer, så vil Scanna’s produkter kunne sikre både det offentlige rom og hva som bringes inn i både offentlige og private bygg på en sikker, enkel og effektiv måte.

Presisjons Teknikk AS har siden starten i 1995 solgt markedsledende visuelle sikkerhetsprodukter og instrumenter for bla. klima og miljø. Det er derfor en naturlig utvikling at vi nå også har blitt Scanna MSC LTD sin foretrukne partner i Norge, sier daglig leder og eier Henrik Swärd.

Det UK baserte selskapet Scanna MSC LTD har mer enn 20 års erfaring med røntgenskanning og en sikker deteksjon av uønskede objekter for operative militære, tollere, politi og innen adgangskontroll.

Utstyret deres oppfyller alle «CE», «EMC», «FDA» og «FCC» krav og de er ISO9001 sertifisert. 

Det er spesielt de håndholdte røntgenskannerne og post/pakke skannerne som enkelt kan gi oversikt over innholdet i store mengder brev og pakker, som vi ønsker å fokusere på sier Henrik Swärd.

De håndholdte systemene fra Scanna er spesielt velegnet for operative styrker innen politi, forsvar, flyplass sikkerhet og toll for en rask og sikker avklaring av innholdet i ulike objekter.

De stasjonære systemene fra Scanna, som ikke er større enn et modulskap, vil raskt, enkelt og sikkert avklare innholdet i post og bagasje som bringes inn i private og offentlige bygg og til ulike organisasjoner.

Typiske kunder er private og offentlige postmottak, toll og adgangskontroll i sikrede bygninger/områder.

Lenker:

https://www.scanna-msc.com/uk/

https://ptnordic.com/

Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping