Presisjons Teknikk AS vil i år være utstiller på DYMAT i Trondheim 12-

Presisjons Teknikk AS vil i år være utstiller på DYMAT i Trondheim 12-14 september.

Med oss har vi to av verdens ledende produsenter av kameraer innenfor highspeed og termiske systemer.

Presisjons Teknikk AS har i mer enn 30 år vært Skandinavias ledende leverandør av termiske systemer med høy kompetanse og fokus på kvalitet.

Ønsker du en presentasjon av disse kameraer og deres unike muligheter, kontakt oss snarest mulig for en avtale.

Ta gjerne kontakt med produktansvarlig, Geir Holme, geir@ptnordic.no hvis du ønsker avtale et møte eller ønsker ytterligere informasjon.

Vision Research har siden starten helt tilbake i 1950 hatt som grunntanke "Research Through Photography."

«High speed imaging» er i deres øyne et like viktig utviklingsverktøy som et oscilloscope eller en PC. Med deres kameraer og software, kan bevegelser visualiseres og analyseres. Spesielt bevegelser og hendelser som er betydelig raskere enn det menneskelige øye klarer og oppfatte.

At bilde kvaliteten er overlegen andre «highspeed» kameraer, har ført til at deres kameraer også i dag er det foretrukne valget innen TV, film og reklame produksjoner.

 

Telops Inc. Er en ledende leverandør at Hyperspektrale optiske systemer og avanserte termiske systemer innenfor forsvar, industri, miljø og forsking/utvikling. Selskapet har hovedkontor i Quebec, Canada.

Hyper-Cam serien gir mulighet til kjemisk analyse og gass deteksjon fra lange avstand.

Telops Inc. leverer i tillegg kjølte termiske kameraer med meget høy følsomhet i flere spektralområder, HD-oppløsning og mulighet for 2000 bilder/sek lagring i fullt bildeformat.

Vårt samarbeid gir oss muligheten til å tilby våre kunder de mest avanserte løsningene innenfor termisk optisk analyse.
 Older Post Newer Post