Skip to content
Contact Number

23 40 41 41 - post@ptnordic.no

Ex VAT
Inc VAT

Service & Kalibrering

Open Help Center Menu

Nyheter

Vi lanserer transportlogger MSR 175 NÅ MED GPS!

by Alexander Sward 20 Apr 2021

Datablad

Frakt er utsatt for en rekke risikoer på vei til kunden. For harde støt og støt under lasting, omlasting eller lossing, temperaturer som er for høye eller uakseptable fuktighetsnivåer er blant de vanligste årsakene til skade. Den manipuleringssikre MSR175plus dataloggeren bruker svært følsomme sensorer for å registrere kritiske transporthendelser og bruker også GPS for å registrere posisjonen. De registrerte måledataene er ikke bare uunnværlige for å avklare ansvars- og forsikringsspørsmål i tilfelle skadehendelser, de hjelper også til å optimalisere emballasjen.

Akselerasjonssensorer registrerer samtidig støtverdier på ± 15 g og ± 200 g

Akselerasjonsmålinger har alltid vært en del av kjernekompetansen til MSR Electronics GmbH; til og med NASA har sine transportreiser til den internasjonale romstasjonen ISS ledsaget av loggere fra det sveitsiske måleteknologiselskapet. Med utviklingen av MSR175plus har selskapet nå oppnådd noe uten sidestykke: for første gang kan sjokkverdier på ± 15 g og ± 200 g anskaffes og registreres samtidig med en datalogger. Kunden trenger ikke lenger bestemme om den skal måle med sensoren ± 15 g eller ± 200 g. Dette er en avgjørende fordel i applikasjoner der det ikke er helt klart fra begynnelsen hvilken av de to akselerasjonssensorene som skal velges. Dette eliminerer risikoen for ikke å velge riktig sensor når du setter opp. Samtidig måling skjer med ± 200 g-sensoren ved 6400 Hz og med ± 15 g-sensoren ved 1600 Hz, slik at både lette støt og sterke støt og støt oppdages, i alle tre akser. I tillegg måler og lagrer MSR175plus parametrene temperatur, fuktighet, lufttrykk og lys, som også er viktige for transportovervåking.

Samle viktige transportdata - over måneder

MSR175plus-dataloggerens minne på over 4 millioner målinger er tilstrekkelig til å registrere data i dager eller måneder; over 1000 sjokk- eller slaghendelser kan registreres. 2400 mAh litiumpolymerbatteri, som kan lades via USB, sørger for lang levetid for loggeren - selv med GPS-sporing aktivert. Når transportovervåking er fullført, tilbyr MSR175plus muligheten til å ta ut batteriet. Dette kan være relevant på grunn av landsspesifikke forskrifter.

Finn kritiske transporthendelser ved hjelp av GPS-sporing

For å kunne lokalisere kritiske transporthendelser er den nye MSR175plus utstyrt med en integrert GPS / GNSS-mottaker. De satellittbaserte posisjonsdataene lagres av dataloggeren, slik at skadeplassering av de transporterte varene raskt kan bestemmes etterpå og dokumenteres med bevisverdi.

Enkel betjening, omfattende evalueringsalternativer

Måledataene som er registrert av MSR175plus kan raskt overføres til en datamaskin via USB-grensesnittet. For raskt å hente frem en kompakt rapport over måledataene - for eksempel for dokumentasjonsformål - klikker du bare på "MSR ReportGenerator". Evalueringsprogramvaren "MSR ShockViewer" er tilgjengelig for brukeren for en mer detaljert evaluering av relevante sjokkhendelser. Og for å starte en innspillingssyklus, brukes et programvare "dashboard" som lar loggeren konfigureres via PC med bare noen få museklikk.

TIL PRODUKT

Forrige
Neste

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Logg inn
Handlekurv
0 Artikkel

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping